Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 145 1.3 Заслужава ли си ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa Romeo 145 1.3 Заслужава ли си ?

Здравейте колеги, нов съм във вашия форум но тук ме доведе една оферта за Алфа 145 1.3 Боксер мотор. Автомобила за който става дума е 98 година но е с блокирал мотор, офертата за която ми го предлагат е към 700лв. Като цяло автомобила изглежда мн запазен както вън така и вътре... Може ли вашето мнение дали си струва да се вземе подобна кола и да и се прави основен ремонт на двигателя ? Според вас по добре да ревизирам мотора или да го подменя с друг евентуално 1.6
    Благодаря ви предварително за мненията

Боксер 98г.?!?!?!
    Alfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
    Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.

Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
    Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.

Comment

С тази година ми е представена колата ...

Comment

Първоначално публикувано от M&m Покажи съобщение
        Здравейте колеги, нов съм във вашия форум но тук ме доведе една оферта за Алфа 145 1.3 Боксер мотор. Автомобила за който става дума е 98 година но е с блокирал мотор, офертата за която ми го предлагат е към 700лв. Като цяло автомобила изглежда мн запазен както вън така и вътре... Може ли вашето мнение дали си струва да се вземе подобна кола и да и се прави основен ремонт на двигателя ? Според вас по добре да ревизирам мотора или да го подменя с друг евентуално 1.6
        Благодаря ви предварително за мненията
        95 г.

Comment

Други коментари освен за годината ?

Comment

Ако си правиш сам колата си заслужава, ако не - по-добре да си купиш кола в движение. И без това 145, особено от първите, вече са по две за лев.
            Ето няколко интересни обяви:
            http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...413&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...266&f1=details

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...251&f1=details
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

аз моя го продадох за 1100лв с отремонтиран мотор,работещ климатик,лети джанти,музика,и др. екстри...сам си направи сметка...

Comment

Аз точно за това умувам дали има полза да се вкарвам във филма да оправям блокирал мотор... Май като гледам, по-добре да взема една в движение

Скоро ако направя крачката към Алфа ще се похваля колеги като гледам от тази отивам на отказване

Comment

ако ти харесва като модел мисля,че няма да сбъркаш.аз от моята бях много доволен.доста си я покарах и почти нищо не съм правил.в момента съм наказан с един голф 2 и го ремонтирам по-често

Comment

Честно казано, ,разхода на този малък двигател не ми харесва, 10-12 градско ако го сравня с настоящата ми кола с V6 2.8 ами тя ми дава 13-14 в града
                    Още съм на кръстпът, за 1500лв мога да взема накипрена 145-ца а за 700лв кола сблокирал мотор със запазен външен вид но нито музика вътре нито джанти от вън... Днес ще се говори и с майстора да си каже тежката дума и ще се види какво ще правя

Comment

Аз лично не бих се занимавал. Ще хвърлиш маса пари и нерви с неясен краен резултат. Ако искаш точно тоя модел, търси някоя в движение.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Няма смисъл.................
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

И като си избираш, гледай да има работеща газова уредба колата.
                          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                          sigpic

Comment

Абсолютно никакъв смисъл няма. Потърси тук от форума някоя колица на човек който я е гледал и е в добро състояние за 1*** лв. и си свиркай.
                            Alfa Romeo 145 1997 1.4 TSpark 103 h.p.

Comment

Питах за тази съблазнен от ниската цена, но да определено се отказвам от въпросния автомобил. Спрял съм се на 145 като вариант за градска кола, понеже в момента съм с А6 и мисля, че винаги с една по малка кола в града би ми било по компактно
                              Благодаря на отзовалите се, вашите коментари бяха важни за мен

Какво мислите за тази ?
                              http://www.mobile.bg/11347212726715413

Comment

Working...
                              X